Cykelanhængere

Kategorier:

Topeak Trailer Journey med Drybag - Cykeltrailer - QR

2.548,98 kr.

Topeak Journey Trailer TX med Drybag - Cykeltrailer - Thru Axle

2.548,98 kr.

Topeak Journey Trail TX Axle Nut Kit - Møtrikssæt til Journey trailer

80,58 kr.

Topeak Journey Trail TX Aksel

223,38 kr.

Sadelpindsadapter til kuglekobling

139,00 kr.

S-Trækstang Winther til cykelanhænger

749,00 kr.

S-Trækstang Weber til cykelanhænger

1.199,00 kr.

Roland Cykelanhænger Mini Boy 12" hjul

1.099,00 kr.

Point hundetrailer 20" - Sort/gul

1.499,00 kr.

Låg til Cykelanhænger Braucke 12" hjul

249,00 kr.

Låg til Big Boy Cykeltrailer

259,00 kr.

Koblingsbeslag Weber til cykelanhænger

349,00 kr.

Koblingsbeslag til cykelanhænger Dolphin

359,00 kr.

Kobling til cykelanhænger sort

59,00 kr.

Kobling til anhænger M444 og M455 Sølv

229,00 kr.

Cykelanhænger til børn Winther Dolphin XL Weber sort

5.699,00 kr.

Cykelanhænger til børn Winther Dolphin XL Weber rød

5.699,00 kr.

Cykelanhænger til børn Winther Dolphin XL sort

5.349,00 kr.

Cykelanhænger Roland Big Boy 16" hjul

1.399,00 kr.

Balje til Big Boy Cykeltrailer

239,00 kr.

Spectra Wing T. Børnetrailer til 2 børn (Anhænger/Jogger)

3.899,00 kr.

Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger

69,00 kr.

Kobling til Nordic Cab Active cykelanhænger

149,00 kr.

Joggingkit til Nordic Cab Active cykelanhænger

599,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 11000 produkter.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 114 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler indeholder produkter til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.