Cykelbukser til damer

Kategorier:

Xtreme spinning- /cykelbukser X-Lady Dame - med pude

350,00 kr.

Sweet Protection Hunter Light Pants W - Dame cykelbukser - Grå

999,00 kr.

Sweet Protection Crossfire Bib Pro W - Dame cykelbukser - Sort

1.099,00 kr.

Mavic Echappée Leggings - Dame cykelleggings med pude - Grå

599,00 kr.

Cykelbukser/Nederdel med pude - Sensor Luna Skirt til damer - Sort

549,00 kr.

Assos Uma GT Half Tights - Cykelbukser m. Pude - Dame - Sort

1.199,00 kr.

Assos HL.Tiburutights_S7 - Dame vinter cykelbuks med indlæg - Sort

1.499,00 kr.

Assos Habutightslaalalai S7 - Cykelbuks med pude - Dame - Sort

1.999,00 kr.

AGU Pro Winter DWR - Cykelbukser bibtights med pude - Dame - Sort

1.259,00 kr.

AGU Essential Wind Vintertight med pude - Dame - Vindtæt front - Sort

599,00 kr.

Assos UMA GT NS Body Suit - Hvid

1.449,00 kr.

Assos UMA GT NS Body Suit - Blue

1.449,00 kr.

Assos MTB Cykelbukser XC Bibshorts Dame - Grå

1.599,00 kr.

Assos Dame Cykelbukser UMA GT Winter Bibtights

0,00 kr.

Assos Dame Cykelbukser UMA GT Spring/Fall Half Tights

1.339,00 kr.

Assos Dame Cykelbukser UMA GT Half Tights

1.099,00 kr.

Assos Dame Cykelbukser UMA GT Half Shorts

899,00 kr.

Assos Dame Cykelbukser HK.laaLalai_S7 Knickers

1.399,00 kr.

Assos Dame Cykelbukser H.laalalaiShorts_s7 Shorts

999,00 kr.

Assos Cykeltrøje XC Short Sleeve Jersey Dame, Grøn

1.099,00 kr.

Assos Cykeltrøje XC Short Sleeve Jersey Dame, Blå

1.099,00 kr.

Assos Cykelbukser T.laalalaiShorts_s7 Bibshorts

1.499,00 kr.

Assos Cykelbukser habuTightsLaalalai S7, Sort

2.149,00 kr.

Alé Solid Shorts Traguardo Women

549,00 kr.

Alé Bibtights PPR Dame, Sort/Hvid

649,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. Samlet set der lige nu 49 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der gratis levering.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister viser produkter til børn, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.