Cykeleger

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Cykler.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 114 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores produktlister fremviser varer til piger og drenge, og samtidig også til voksne. Om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.