Cykelhjelme til kvinder

Kategorier:

Giro Ember MIPS - Mat sort/Pink

769,00 kr.

Bell Nala Mips - Hvid/Cherry

899,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2505 anmeldelser, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og fragten koster fra 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1174 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktlister indeholder tilbud til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer der kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.