Cykelhjelme til voksne

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Cykler.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Artiklerne viser varer til babyer og børn, samt til kvinder og mænd. Om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og helst med gratis levering.