Cykelholdere til 2 cykler

Kategorier:

Thule RideOn 9502 - Cykelholder til 2 cykler

1.499,00 kr.

Thule - VeloCompact 927 - Cykelholder - 3 cykler

3.499,00 kr.

Saris SENTINEL 2 - Cykelholder til bagklap - 2 Cykler

579,00 kr.

Saris GRAN FONDO - Cykelholder til bagklap - 2 Cykler

2.199,00 kr.

Saris BONES 2 - Cykelholder til bagklap - 2 Cykler

989,00 kr.

Cykelholder Saksemodel - 2 cykler

199,00 kr.

Buzzrack - SCORPION - Cykelholder til 2 EL-cykler

2.389,00 kr.

Buzzrack - Pilot - Cykelholder til bagklap - 2 cykler

1.295,00 kr.

Buzzrack - BuzzBee - Cykelholder - 2 cykler

1.045,00 kr.

Atera Strada Sport M2 - Cykelholder - 2 cykler - Testvinder

2.995,00 kr.

Atera Strada E-Bike ML - Cykelholder til el-cykler - 2 cykler

3.895,00 kr.

Atera Strada E-Bike M - Cykelholder til el-cykler og MTB med bredt styr - 2 cykler

3.299,00 kr.

Twinny Load - Cykelholder til 2 cykler

499,00 kr.

SuperB Cykelstander

239,00 kr.

BUZZRACK BUZZBEE Cykelholder til 2 cykler

1.499,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, og dette er takket være hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Pedalatleten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 799 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktlisterne fremviser produkter til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde gode varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.

Varerne der er fremvist på den her oversigt er fundet frem af vores webshop-robot. Den har ledt ekstremt mange produkter igennem for at finde frem til dem der mest muligt relaterer sig til cykelholder til 2 cykler, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den i øvrigt medregnet søgninger, som den kan se at andre mennesker normalt skriver i forbindelse med det, fx cykelholder til 2 cykler test og cykelholder til 2 cykler brugt. Den kan den benytte som ekstra viden til, at kunne vise de mest aktuelle produkter.

Det kan også ses at andre folk leder efter eksempelvis cykelholder til 2 cykler harald nyborg eller cykelholder til 2 cykler - thule rideon 9502 - ny model, samt cykelholder til 2 el cykler. Denne data har robotten ligeledes brugt til, at navigere igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt viser data, at søgefraserne thule cykelholder til 2 cykler og bedste cykelholder til 2 cykler ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne atera cykelholder til 2 cykler og cykelholder til væg 2 cykler. Vi håber at du er tilfreds de listede produkter, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.