Cykelholdere til bagklappen

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Produktoversigterne indeholder tilbud til børn, samt til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.