Cykelholdere til væggen

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 11000 produkter.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, hvoraf imponerende 114 personer har givet dem den højeste karakter. Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne indeholder varer til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og helst med gratis fragt.