Cykelhuer

Kategorier:

GripGrab Winter Cap - Cykelhue med skygge - Sort

219,00 kr.

GripGrab Dansker Pakke

599,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores guides indeholder tilbud til juniorer, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.