Cykeljakker til damer

Kategorier:

Assos Jakke Bonka Laalalai Women´s Jacket - sort

2.999,00 kr.

Assos Jakke Bonka Laalalai Women´s Jacket - hvid

2.999,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 114 af dem har givet topkarakter. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 799 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister viser varer til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.