Cykelkasketter

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1901 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 49 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne viser tilbud til børn, samt til kvinder og mænd. Om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt.