Cykelkufferter

Kategorier:

Topeak PAKGO X - Letvægts cykelkuffert med komplet beskyttelses kit - Hård skal

4.078,98 kr.

Thule - Roundtrip Traveler - Cykelkuffert m/integreret montering - Softshell - Sort

2.499,00 kr.

Thule - Roundtrip Transition - Cykelkuffert m/integreret cykelstander - Hård skal - Sort

4.499,00 kr.

Thule - Roundtrip Pro XT - Cykelkuffert m/integreret cykelstander - Softshell - Sort

3.999,00 kr.

PRO Cykelrejsekuffert - Mega på hjul - Inklusiv indsats til fastgørelse af cyklen

3.199,00 kr.

PRO - Hjultaske - Dobbelt sidet til 29'er hjul - Sort

499,00 kr.

PRO - Cykeltaske soft

969,00 kr.

PRO - Hjultaske til 1 hjul - Race - Sort

269,00 kr.

Mavic - Hjultaske til MTB hjul - Sort

199,00 kr.

Mavic - Hjultaske til landevejshjul

199,00 kr.

EVOC - Hjultaske til 2 hjul

699,00 kr.

Durban - Cykeltaske til Rio UP Foldecykel

399,00 kr.

Thule RoundTrip Traveler Cykelkuffert

3.199,00 kr.

Thule RoundTrip Transition Cykelkuffert

4.499,00 kr.

Thule RoundTrip Pro XT Cykelkuffert

0,00 kr.

B&W BIKE SOFTCASE Cykelkuffert

2.799,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelpartner.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. 12 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. Her er der 100 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides viser varer til børn, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.