Cykelkurve til børn

Kategorier:

Kurv til styr for tricykel og løbehjul

89,00 kr.

Kurv til styr for Puky børnecykler

89,00 kr.

Kurv til styr for bl. a. løbecykler

89,00 kr.

Kurv til bagagebærer Z 2 - sølv

89,00 kr.

Kurv Net til front 22-24" cykler

99,00 kr.

Kurv Net til front 16-20" cykler

99,00 kr.

Cykelkurv til børnecykel - Frost motiv

59,00 kr.

Bikepartner - Kurvebøjle til frontkurv - Justerbar - 330-530mm - 24-28" - Sort

89,00 kr.

Bike Attitude - Cykelkurv til front i net - Sort - Inkl. bøjle og beslag

79,00 kr.

Bike Attitude - Cykelkurv til front i net - Sort - Inkl. bøjle og beslag

119,00 kr.

Bike Attitude - Cykelkurv til front - Rattan sort/brun flet - Plast - M./bøjle og beslag

199,00 kr.

Bike Attitude - Cykelkurv til børnecykler - 20"-24" - Fastmonteret - Sort

79,00 kr.

Bike Attitude - Cykelkurv til børnecykler - 12"-18" - Fastmonteret - Sort

69,00 kr.

Basil Crate - Beslag til alle Crate plastkurve og kasser - 3. stk. rustfrie bøjler

45,00 kr.

Basil - Tigre - Cykelkurv til bagagebærer - 22x30x12 cm - Sort

99,00 kr.

Basil - Jasmin - Cykelkurv til børnecykel - 12"-20" - Lilla med sommerfugle

119,00 kr.

Basil - Jasmin - Cykelkurv til børnecykel - 12"-20" - Hvid med sommerfugle

119,00 kr.

Basil - Bremen - Cykelkurv i søgræs - 26x35x27 cm - Inkl. bøjle/beslag

249,00 kr.

Atredo - Kurv til styr - Med kroge - 12-16-18" børnecykel - Sort

35,00 kr.

Atredo - Kurv til styr - Med kroge - 12-16-18" børnecykel - Rød

35,00 kr.

Atredo - Fletkurv - Til front - Med stropper - 20-22 " børnecykel - Pileflet

69,00 kr.

Atredo - Fletkurv - Til front - Med strips - 12-16 -18 " børnecykel

39,00 kr.

Aluminiums bøjle til KLICKfix Reisenthel Shoppertaske

199,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover har Pedalatleten.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister viser tilbud til drenge og piger, men også til voksne. Uanset om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis levering.