Cykelkurve til foran

Kategorier:

Cykelkurv til foran - Stål (Sort)

199,00 kr.

Cykelkurv til foran - Stål (Sølv)

199,00 kr.

Flet cykelkurv til foran (Brun)

299,00 kr.

Flet cykelkurv til foran (Hvid)

299,00 kr.

Flet cykelkurv til foran (Sort)

299,00 kr.

Front kurv - Børnemodeller (Blå - Mickey Mouse)

59,95 kr.

Front kurv - Børnemodeller (Lyserød - Barbie)

59,95 kr.

Front kurv - Børnemodeller (Lyserød - Princesser)

59,95 kr.

Front kurv - Børnemodeller (Rød - Biler)

59,95 kr.

Frontkurv standard inkl. Montering

199,00 kr.

Grøn Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Gul Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Hvid front pileflet cykelkurv

299,00 kr.

Hvid plast rattan Nest. for cykelkurv

249,00 kr.

Hvid, Brun Avenue plast rattan cykelkurv m/hvid alu top

369,00 kr.

Lys grå Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Lys lilla Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Orange Norden alu cykelkurv m/træbund 20-24"

449,00 kr.

Orange Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Reflector - Smart cykellygte til kurven

179,00 kr.

Rose Norden alu cykelkurv m/træbund 20-24"

449,00 kr.

Rød Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Sort Bike Attitude Front cykelkurv

199,00 kr.

Sort Norden alu cykelkurv m/træbund 20-24"

449,00 kr.

Sort Norden alu cykelkurv m/træbund 28"

449,00 kr.

Sort plast rattan cykelkurv

319,00 kr.

Sort/Brun Avenue plast rattan cykelkurv m/sort alu top

369,00 kr.

Sort/Brun plast rattan cykelkurv

329,00 kr.

Stål Norden front cykelkurv

349,00 kr.

Sølv, Brun Brooks Hoxton for cykelkurv m/ Click Fix

749,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2505 anmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktlisterne indeholder tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.