Cykellåse med kode

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelpartner.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. Lige nu er der 2863 personer som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores guides fremviser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og helst med gratis fragt.