Cykelophæng til vægge og lofter

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 12 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer tilbud til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter som kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.