Cykelrygsække

Kategorier:

EVOC Stage - Letvægts cykelrygsæk - 12L - Sort

949,00 kr.

EVOC Explorer Pro - Cykelrygsæk - 26L - Grøn

1.449,00 kr.

EVOC CC - Cykelrygsæk 2L - Sort - inkl. vandreservoir

479,00 kr.

EVOC CC - Cykelrygsæk - 2L - Rød - inkl. vandreservoir

379,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og leveringen koster blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Artiklerne fremviser varer til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.