Cykelsadler til herrer

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 2863 personer som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og fragten koster fra 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der gratis levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.