Cykelspejle

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1901 personer har givet topkarakter. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores guides præsenterer produkter til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til gode produkter der kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.