Cykeltasker til elcykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og fragten koster fra 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister præsenterer tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.