Cykeltasker til styret

Kategorier:

Easydo - ED-2812 -Taske til styr - Med Velco - 2,4 Liter - Sort

129,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Cykler.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og leveringen koster blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 114 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores guides fremviser varer til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde gode varer som kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.