Cykeltrailere til børn

Kategorier:

Spectra Wing T. Børnetrailer til 2 børn (Anhænger/Jogger)

3.899,00 kr.

Spectra Eco Børnetrailer til 2 børn (Anhænger)

2.499,00 kr.

Børnetrailer trækarm

299,00 kr.

Børnetrailer Låsepind

99,00 kr.

Børnetrailer Kobling til anhænger

149,00 kr.

Børnetrailer Aksel beslag og låsepind

149,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne præsenterer varer til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.

Produkterne der er fremvist i den her kategori er fundet frem af vores shopping-robot. Den har nemlig ledt ekstremt mange produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til cykeltrailere til børn, og som robotten derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den desuden medtaget søgeord, som den ser at andre typisk bruger i forbindelse med det, fx cykeltrailer til børn bedst i test og cykeltrailer til børn thansen. Det har den benyttet som inspiration til, at præsentere de mest aktuelle varer.

Vores data viser også at folk leder efter eksempelvis cykeltrailer til børn dba eller cykeltrailer til børn test, eller cykeltrailer til børn brugt. Denne viden har søgerobotten ligeledes benyttet til, at navigere igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt kan det ses i data, at søgeordene cykeltrailer til børn bilka og cykeltrailer til børn alder er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af søgerobotten ligesom søgningerne cykeltrailer til børn biltema og cykeltrailer til børn gul og gratis. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at minimum ét af dem kan bruges.