Cykelunderbukser

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelpartner.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 799 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykelexperten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktlister indeholder varer til babyer og børn, samt til damer og herrer. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.