Cylinder Plæneklippere

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvoraf hele 5884 personer har givet topkarakter. Texas.dks Facebook-side har i øjeblikket 459 fans. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt Texas.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

MoreLand.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på HaveMoebelland.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Produktoversigterne præsenterer produkter til babyer og børn, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.