Dækindlæg

Kategorier:

Zefal Z-Liner dækindlæg - Racercykel 700 x 23-28c - Grå

79,00 kr.

Zefal Z-Liner dækindlæg - Citybike 700 x 28-38c - Orange

89,00 kr.

Zefal Z-Liner dækindlæg - 29" MTB - Blå

85,00 kr.

Atredo dækindlæg - Race - 700C - 2 stk

69,00 kr.

Atredo dækindlæg - Mountainbike - 29" - 2 stk

79,00 kr.

Atredo dækindlæg - Mountainbike - 26" - 2 stk

79,00 kr.

Atredo dækindlæg - Citybike - 700C - 2 stk

69,00 kr.

Dækindlæg

169,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores guides præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, men også til mænd og kvinder. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.

Produkterne der er fremvist på denne side er fundet frem af vores webshop-robot. Den har ledt et utal af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet dækindlæg, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den ligeledes indregnet søgeord, som den vurderer at andre typisk bruger i sammenhæng med det, fx dækindlæg montering eller dækindlæg racer. Den kan den benytte som ekstra information til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Det er også tydeligt at andre mennesker leder efter eksempelvis dækindlæg biltema eller dækindlæg racercykel, samt dækindlæg mtb. Denne data har søgerobotten ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover viser data, at søgeordene dækindlæg harald nyborg og dækindlæg barnevogn er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne dækindlæg kevlar og dækindlæg test. Vores håb er at du er tilfreds de viste produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.