Dækjern til cykler

Kategorier:

Racercykel Udstyrspakke - Specialized

549,00 kr.

Racercykel Udstyrspakke - Specialized

529,00 kr.

GIANT Quick Fix Kit Compress Combo Kit

349,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1174 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Vores produktoversigter fremviser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.