Dækken til Hunde

Kategorier:

WetDog Hunter dækken, Camoflage, XL

969,00 kr.

WetDog Hunter dækken, Camoflage, Small

719,00 kr.

WetDog Hunter dækken, Camoflage, Medium

849,00 kr.

WetDog Hunter dækken, Camoflage, Large

899,00 kr.

WetDog Hunter dækken, Camoflage, 2XL

1.039,00 kr.

Thundershirt - hundedækken med beroligende effekt

369,00 kr.

Siccaro WetDog Classic dækken, Elmegrøn, XL

939,00 kr.

Siccaro WetDog Classic dækken, Elmegrøn, Small

719,00 kr.

Siccaro WetDog Classic dækken, Elmegrøn, Medium

849,00 kr.

Siccaro WetDog Classic dækken, Elmegrøn, Large

899,00 kr.

Siccaro WetDog Classic dækken, Elmegrøn, 3XL

1.079,00 kr.

Siccaro WetDog Classic dækken, Elmegrøn, 2XL

1.039,00 kr.

Ruffwear Swamp Cooler køledækken

645,00 kr.

Ruffwear Swamp Cooler køledækken

645,00 kr.

Rehab hundedækken

449,00 kr.

Håndlavet hundesweater

169,00 kr.

Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken

589,00 kr.

Hundedækken i blød fleece

389,00 kr.

BUSTER Softshell Hundedækken

189,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1537 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 1304 personer har givet dem den højeste karakter. Dogshop.dk har 752 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Hos Dogshop.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 240 af disse har givet dem topkarakter. MyPets.dks Facebook-side har i øjeblikket 5205 fans.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores guides indeholder varer til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Hvad end du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde gode varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.

Produkterne der er præsenteret i den her samling er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har ledt en stor mængde varer igennem for at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet dækken til hunde, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Foruden din søgetekst har den samtidig medregnet søgninger, som den estimerer at andre formentlig bruger i relation til det, fx dækken til hundebur og dækken til hundehvalp. Den kan den benytte som information til, at kunne vise de mest aktuelle varer.

Det er også tydeligt at andre folk eksempelvis søger efter dækkener til hunde eller dækken til små hunde, eller dækken til store hunde. Den viden har søgerobotten ligeledes brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det ses i data, at søgeudtrykkene shield dækken til hunde og rambo dækken til hunde ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet indregnet af robotten på samme måde som søgeordene strikket dækken til hunde og hundedækken. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at bare et enkelt af dem kan bruges.