Daisy Dixon London ure

Kategorier:

Daisy Dixon Sadie Tan and Gold

395,00 kr.

Daisy Dixon Mae Gold Dial Brown

595,00 kr.

Daisy Dixon Mae Gold Dial Black

595,00 kr.

Daisy Dixon Imogen Silver And Rose Gold

695,00 kr.

Daisy Dixon Imogen Rose Gold

395,00 kr.

Daisy Dixon Heidi Multidial

895,00 kr.

Daisy Dixon Grey Mischa

695,00 kr.

Daisy Dixon Gracie Tan Leather

595,00 kr.

Daisy Dixon Gracie Black Leather

895,00 kr.

Daisy Dixon Black Mischa

695,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

Netbutikken DitUr.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 5035 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 62973 personer som er fans af DitUr.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover er der hos DitUr.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 99 dage efter dit køb.

DitUr.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 1000 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg DitUr.dk nu

GoldenTimes.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2984 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 2644 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3011 fans. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GoldenTimes.dk nu

GuldsmedOestergaard.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2141 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 13852 personer som er fans af GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side. 175 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra GuldsmedOestergaard.dk, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne fremviser tilbud til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.