Dartskabe

Kategorier:

Winmau Sort Ask Dartskab (kun skab)

499,00 kr.

Winmau Rosewood Dartskab

499,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Apuls.dk 3245 fans. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores guides præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer. Om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis levering.