Designerlamper

Kategorier:

Ware Bordlampe Mole Grey - New Works

1.995,00 kr.

Ware Bordlampe Ivory White - New Works

1.995,00 kr.

Ware Bordlampe Ivory White - New Works

1.995,00 kr.

Spin Large Pendel Hvid - DybergLarsen

699,00 kr.

Spin Large Pendel Grå - DybergLarsen

699,00 kr.

Toldbod 220 Væg udendørs Sort - Louis Poulsen

5.765,00 kr.

Toldbod 220 Væg udendørs Alu - Louis Poulsen

5.765,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 18 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 15 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 1864 personer som er fans af deres side. 5 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Luxlight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-4 hverdage, og det koster 40 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

Lampemesteren.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 1574 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 1352 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 38692 fans. 80 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

AndLight.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 840 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. AndLight.dk har 11650 fans på deres Facebook-side. I alt 24 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 3,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på AndLight.dk betale med kort. AndLight.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover har AndLight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 67 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 48 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lamper.dk 369 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Lamper.dk produkter ift. andre webshops, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lamper.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 45 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 200 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Produktlisterne indeholder produkter til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.

Varerne der præsenteres på denne side er automatisk udvalgt af vores robot. Den har nemlig ledt en stor mængde varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet designerlamper, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den i øvrigt medtaget søgefraser, som den ser at andre folk sandsynligvis skriver i sammenhæng med det, fx designerlamper england eller designer lamper outlet. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at liste de mest relevante produkter.

Det kan også ses at andre mennesker søger efter designer lamper tilbud og designer lamper kopi, og designer lamper loft. Den her data har robotten også benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene designerlamper århus og designer lamper kopi england ligeledes er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robotten på samme måde som søgefraserne designer lamper top 10 og designer lamper pendel. Vi håber inderligt at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.