Dørstoppere

Kategorier:

ørskov dørstopper i ruskind (sort)

299,00 kr.

Propaganda dørstopper (do not disturb)

112,50 kr.

Present time dørstopper (stop)

49,00 kr.

Present time dørstopper (pink mus)

29,00 kr.

Present time dørstopper (on-off knap)

49,00 kr.

Muubs dørstopper camou 3 kg. (h20xø12 cm)

439,00 kr.

Muubs dørstopper camou 3 kg. (h20xø12 cm)

439,00 kr.

Monica richards hund dørstopper (sort union jack)

349,00 kr.

Ib laursen dørstopper hund hugo

125,00 kr.

Ib laursen dørstopper hund hugo

125,00 kr.

Ib laursen dørstopper elefant bodil

149,00 kr.

Bloomingville dørstopper (multi/bomuld/l18xh15xb18 cm)

199,00 kr.

Blomus entra dørstopper (mat stål)

166,50 kr.

Blomus dørstopper (mat stål)

379,00 kr.

Authentics 2stop dørstopper (sort)

139,00 kr.

Muubs - Dørstopper - Camou - Sort

438,40 kr.

Muubs - Dørstopper - Camou - Kamel

438,40 kr.

Dot Aarhus - Kiel - Dørkile/Dørstopper - Valnød - XL

324,80 kr.

Dot Aarhus - Kiel - Dørkile/Dørstopper - Valnød

264,80 kr.

Dot Aarhus - Kiel - Dørkile/Dørstopper - Eg - XL

309,60 kr.

Dot Aarhus - Kiel - Dørkile/Dørstopper - Eg

244,80 kr.

Blomus knage - VINDO towel hook small

74,40 kr.

Blomus knag

238,40 kr.

Blomus Dørstopper Entra i stål

164,80 kr.

Blomus dørstopper - STOP dørstopper 2 kg

348,80 kr.

Blomus dørstopper - STOP dørstopper 1kg

238,40 kr.

Blomus - PONTO vægknager - Terrazzo Grå - Sæt af 4

258,40 kr.

Blomus - PONTO vægknager - Terrazzo - Sæt af 4

258,40 kr.

Blomus - PONTO vægknager - Mørkegrå - Sæt af 4

238,40 kr.

Blomus - PONTO vægknager - Hvid - Sæt af 4

238,40 kr.

Blomus - PONTO vægknager - Assorted - Sæt af 4

238,40 kr.

Blomus - Nøgleholder - stål

348,80 kr.

Blomus - MENOTO knager - Rusfrit stål (sæt m. 3)

334,40 kr.

Blomus - CURL knagerække M - Nomade

258,40 kr.

Blomus - CURL knagerække M - Grå/Brun

258,40 kr.

Blomus - CURL knagerække M - Grå

258,40 kr.

Blomus - CURL knagerække L - Nomad

318,40 kr.

Blomus - CURL knagerække L - Grå

348,80 kr.

Blomus - CURL knage S - Grå

168,80 kr.

Blomus - Coat Rack - knagerække

794,40 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 826 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 583 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Designfund.dk 12763 fans. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Designfund.dk nu

Internetbutikken Dubuy.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 18000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2677 kunder, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste). Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dubuy.dk, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 600 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 239 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 206 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 9539 personer som er fans af deres side. 109 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra MoebelKompagniet.dk når der er gået 2-12 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,2 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 235 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 194 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 7,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 59 kunder, hvor det er yderst imponerende at 41 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 39170 fans. 32 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores produktlister fremviser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.

Varerne der fremvises i den her kategori er udvalgt automatisk af vores robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem for at finde de af dem der minder mest om søgeordet dørstoppere, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den også medtaget søgeord, som den vurderer at andre folk med stor sandsynlighed skriver i forbindelse med det, fx dørstoppere ikea eller dørstoppere biltema. Det bruger den som inspiration til, at kunne vise de mest aktuelle varer.

Det ses også at andre mennesker leder efter eksempelvis dørstoppere silvan eller dørstoppere harald nyborg, samt dørstoppere dyr. Den her data har robotten ligeledes brugt til, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. Desuden kan det ses i data, at søgningerne dørstoppere gummi og dørstoppere bauhaus ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af søgerobotten på samme måde som søgningerne dørstoppere til væg og dørstoppere messing. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at minimum ét af dem kunne bruges.