Dolke

Kategorier:

Adventuredolk uden logo

299,00 kr.

De grønne pigespejdere Adventuredolk

299,00 kr.

De grønne pigespejdere Foldekniv i æske

149,00 kr.

De grønne pigespejdere Junior dolk

199,00 kr.

De grønne pigespejdere Skovmandskniv

149,00 kr.

Dolk med merlespiger uden logo

269,00 kr.

Dolkemærke Pigespejder inkl. lædersnor

10,00 kr.

FDF Adventuredolk

299,00 kr.

FDF Dolk med merlespiger

269,00 kr.

FDF Dolk med sikring

229,00 kr.

FDF Foldekniv i æske

149,00 kr.

FDF Junior Dolk

199,00 kr.

FDF Skovmandskniv

149,00 kr.

Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge kniv

899,00 kr.

Gerber BG Scout Folding Blade, Drop Point

399,00 kr.

Gerber Gator FIXED Blade Fine Edge Dolk

779,00 kr.

Gerber Grandfather lommekniv/foldekniv

599,00 kr.

Hultafors Friluftskniv OK1

179,00 kr.

Hultafors Friluftskniv OK4

199,00 kr.

Hultafors Rebkniv RKR

119,00 kr.

Hultafors Sikkerhedskniv SK

49,00 kr.

Junior Spejderdolk KFUM-Spejderne

199,00 kr.

KFUM-Spejderdolk med merlespiger

269,00 kr.

KFUM-Spejderdolk med sikring

229,00 kr.

KFUM-Spejderne Adventuredolk

299,00 kr.

KFUM-Spejderne Foldekniv i æske

149,00 kr.

Light My Fire Black Pearl CampKit

299,00 kr.

Light My Fire FireKnife Red

280,00 kr.

Merlespiger

69,00 kr.

Multikniv

49,00 kr.

Opinel Classic N°8 stainless 8,5cm Bøg m/skede

239,00 kr.

Opinel Classic Stainless I Bøg m/låsering

99,00 kr.

Opinel lommekniv - N°8 Outdoor

269,00 kr.

Opinel lommekniv N°7 Outdoor Junior

169,00 kr.

Opinel N°18 Foldesav 18cm

449,00 kr.

Opinel N°8 Svampekniv

199,00 kr.

Opinel Slibesten

79,00 kr.

Skede m/sik. til merlespir KFUM

89,00 kr.

Skede skovmandskniv 110 KFUM-Spejderne

89,00 kr.

Skede til junior spejderdolk KFUM-Spejderne

85,00 kr.

Skovmandskniv KFUM-Spejderne

149,00 kr.

Vangedal Junior dolk m/sikring

299,00 kr.

Vangedal Senior Dolk m/sikring

299,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 10000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2053 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1716 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Friluftsland.dk 59555 fans på nuværende tidspunkt.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra Friluftsland.dk efter blot 1-2 hverdage, og betaler blot 55 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6290 kunder, og dette er takket være hele 5657 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 45588 fans. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. GrejFreak.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 287 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 189 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

Du har på 55Nord.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg 55Nord.dk nu

Netbutikken OutdoorPro.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 109 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 89 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har OutdoorPro.dk 2529 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 46 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, og leveringen koster blot 30 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 749 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Produktlisterne viser tilbud til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt.

Varerne der er vist på den her side er fundet frem af vores interne produktrobot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem for at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til dolkestødslegenden, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den derudover medregnet søgefraser, som den kan se at andre typisk skriver i forbindelse med det, fx dolken eller dolken tove ditlevsen. Det kan den bruge som information til, at præsentere de mest relevante produkter.

Vi kan også se at andre leder efter eksempelvis dolke eller dolken analyse, eller dolken og knaldperlen. Denne viden har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt viser vores data, at søgefraserne dolkestødsmyten og dolken kongerne er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten på samme måde som søgeordene dolken martin og dolken tatovering. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de fremviste varer, og at mindst ét af dem kunne bruges.