Drejeblomster

Kategorier:

Drejeblomst Vivid - Physostegia virginiana Vivid

46,19 kr.

Drejeblomst Vivid - Physostegia virginiana Vivid

41,19 kr.

Drejeblomst Vivid - Physostegia virginiana Vivid

62,44 kr.

Drejeblomst - PHYSOSTEGIA virginiana Alba

87,44 kr.

Drejeblomst - PHYSOSTEGIA virginiana Alba

62,44 kr.

Drejeblomst - Physostegia viginaiana Summer Snow

62,44 kr.

Drejeblomst - Physostegia viginaiana Summer Snow

42,95 kr.

Drejeblomst - Physostegia viginaiana Summer Snow

46,19 kr.

Drejeblomst, hvid.

14,50 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Plantetorvet.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6440 kunder, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Plantetorvet.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2413 anmeldelser, hvoraf imponerende 2189 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2866 personer som er fans af deres side. I alt 21 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Det er på Blomsterverden.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Blomsterverden.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Blomsterverden.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores guides præsenterer produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.