Drops Puna Garn

Kategorier:

Namdalen Jacket by DROPS Design - Jakke Strikkeopskrift str. S - XXXL

237,00 kr.

Margarita by DROPS Design - Tæppe Hækleopskrift 140x96 cm

589,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 16 Grågrøn

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 15 Nordsø

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 14 Jeansblå

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 13 Marine Blå

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 12 Violet

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 11 Blomme

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 10 Gammelrosa

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 09 Støvet Rosa

26,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 08 Sort

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 07 Lysegrå

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 06 Grå

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 05 Mørkegrå

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 04 Gråbrun

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 03 Brun

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural 01 Natur

24,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, og dette er takket være hele 3827 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Rito.dk 35104 fans. Samlet set er der 597 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Rito.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 33 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 250 varer.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på hele 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 70 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 63 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Normalvis bliver ordrer på Hobbyshoppen.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 595 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Webshoppen SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 800 produkter.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har SymaskineTorvet.dk 4398 fans på nuværende tidspunkt. 42 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Hos SymaskineTorvet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 199 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online butikker. Artiklerne præsenterer produkter til børn, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde gode produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.