Duehoved

Kategorier:

Duehoved Hot Lips - Chelone lyonii Hot Lips

62,44 kr.

Duehoved Alba - Chelone obliqua Alba

62,44 kr.

Duehoved Alba - Chelone obliqua Alba

46,19 kr.

Duehoved Alba - Chelone obliqua Alba

37,44 kr.

Duehoved - Chelone obliqua

40,95 kr.

Duehoved - Chelone obliqua

37,44 kr.

Duehoved - Chelone obliqua

46,19 kr.

Duehoved - Chelone obliqua

62,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Internetbutikken Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 6440 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret Plantetorvet.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 2413 kundeanmeldelser, hvoraf 2189 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. Her er der 21 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Blomsterverden.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne viser varer til børn, men også til damer og herrer. Uanset om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de bedste produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis fragt i Danmark.