Dukkehuse til børn

Kategorier:

Dukke børneværelse

249,00 kr.

Sommerhuset - Playmobil Family Fun 9420

549,00 kr.

Dukkehus Brooklyns Loft - Kidkraft Dukkehus 65922

1.599,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 126 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 116 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 60 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MamaMilla.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

Internetbutikken NatureBaby.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 8000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 859 anmeldelser, og dette er takket være hele 748 5-stjernede anmeldelser. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret NatureBaby.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NatureBaby.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 599 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Legehjulet.dk en score på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 3725 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Legehjulet.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret Legehjulet.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Legehjulet.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 28 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister indeholder varer til juniorer, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.