Ebsen Habana cykler

Kategorier:

Ebsen Habana Prestige 7g Dame 2019 - Sort

5.099,00 kr.

Ebsen Habana 7g Dame 2019 - Grøn

4.699,00 kr.

Ebsen Habana 7g Dame 2019 - Blå

4.699,00 kr.

Ebsen Habana 3g Herre 2019 - Sort

3.899,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover har Cykelpartner.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 114 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Produktoversigterne indeholder produkter til juniorer, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt.