Ecco Goretex Støvler

Kategorier:

Ecco Xpedition III Goretex Herrestøvle

999,00 kr.

Ecco Xpedition III Goretex Herrestøvle

999,00 kr.

Ecco Xpedition III Goretex Damestøvle

949,00 kr.

Ecco Track 25 Goretex Damestøvle

1.499,00 kr.

Ecco Terra Goretex Herrestøvle

1.399,00 kr.

Ecco Noyce Goretex Damestøvle

1.049,00 kr.

Ecco Jayden Goretex Vinterstøvle Børn

475,00 kr.

Ecco Biom Hike Goretex Herrestøvle

1.649,00 kr.

Ecco Aspina Goretex Damestøvle

799,00 kr.

Ecco Aspina Goretex Damestøvle

849,00 kr.

Ecco Aspina Goretex Damestøvle

899,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 81 mennesker, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktlister præsenterer produkter til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.