Efterhængt Fræsere

Kategorier:

Pro Trac 950DE inkl. fræser

19.998,00 kr.

Pro Trac 750TG inkl. fræser

13.698,00 kr.

Pro Trac 750D inkl. fræser

14.198,00 kr.

LED lygte Pro Trac 950TGE til rundt stik

899,00 kr.

LED lygte Pro Trac 950TGE til 4 kantet stik

899,00 kr.

LED lygte for Pro Trac 950D, til 4 kantet stik

799,00 kr.

Efterhængt fræser modsat roterende

2.045,00 kr.

Efterhængt fræser

2.500,00 kr.

Efterhængt fræser

4.995,00 kr.

Efterhængt fræser

2.525,00 kr.

Efterhængt fræser

3.699,00 kr.

Efterhængt fræser

3.999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 2,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra Texas.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 4033 personer som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. HaveMoebelland.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos HaveMoebelland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 6000 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for varer til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.