El guitarer

Kategorier:

Vores anbefalede musik-webshops

BeKent.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 1319 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1187 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har BeKent.dk 3374 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 41 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover har BeKent.dk prisgaranti på alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

BeKent.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 800 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BeKent.dk nu

DanGuitar.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 4500 varer at vælge i mellem.

DanGuitar.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 432 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 404 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har DanGuitar.dk 8061 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

DanGuitar.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 35 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg DanGuitar.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne fremviser produkter til børn, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.