El traktorer til børn

Kategorier:

Quad Pirate ATV m/pedaler, Sort

699,00 kr.

Prinsesse Gå-Traktor med Trailer

449,00 kr.

Politi Løbe-Motorcykel

449,00 kr.

NEW HOLLAND T8 Pedal traktor til børn m/Frontskovl + Trailer

1.433,00 kr.

Moto XRacer Løbe-Motorcykel, Blå

449,00 kr.

Gravemaskine JCB Excavator + Trailer + Hjelm Gul

722,00 kr.

Gravemaskine Excavator orange

550,00 kr.

Falk Toys Vand Tankvogn Twin Axle

657,00 kr.

Falk Toys Trailer med 3 dyr

569,00 kr.

Falk Toys Maxi Trailer med 3 dyr

671,00 kr.

Falk Toys Brandbil Gå Bil m/hjelm

418,00 kr.

Falk Power Master Gå-Traktor + Trailer

407,00 kr.

Constructor Gå Bil med trailer, værktøj og hjelm

599,00 kr.

Claas Trailer/trillebør 2-i-1 m/Rive, Vandkande og Skovl

350,00 kr.

Claas Trailer Twin Axle Dump m/Rive og Skovl

672,00 kr.

Claas Trailer Twin Axle Dump

563,00 kr.

Claas Hjelm (Justerbar størrelse)

119,00 kr.

Claas Axos Traktor m/Frontskovl + Gravekran + Maxi Anhænger + Værktøj

1.954,00 kr.

Claas Axos 340 Gå-Traktor + Trailer

549,00 kr.

Claas Axos 340 Gå-Traktor

454,00 kr.

CASE IH 580 Super N Traktor m/Frontskovl + Gravekran

1.641,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Internetbutikken MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 126 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 116 af disse har givet dem topkarakter. MamaMilla.dks Facebook-side har i øjeblikket 14538 fans. Her er der 86 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 60 dage.

Hos MamaMilla.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 8000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 8,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 859 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 748 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har NatureBaby.dk 21728 fans. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret NatureBaby.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Og overstiger dit køb 599 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Internetbutikken Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 3302 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 50 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Legehjulet.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Legehjulet.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 28 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 995 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores guides præsenterer dig for varer til drenge og piger, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde gode varer du kan købe til lave priser og helst med fri fragt.