Elastikker til Træning

Kategorier:

Endurance Latex Træningselastikker - 3 stk.

139,00 kr.

Thera-Band Greb Håndtag Til Træningselastikker (2 stk)

209,00 kr.

Thera-Band Døranker Til Træningselastikker

169,00 kr.

Thera-Band Ankelstropper Til Træningselastikker (2 stk)

239,00 kr.

Sklz Pro Band Power Band Elastikker Niveau 4 Ekstra Hård

299,00 kr.

Sklz Pro Band Power Band Elastikker Niveau 3 Hård

269,00 kr.

Sklz Pro Band Power Band Elastikker Niveau 2 Medium

189,00 kr.

Sklz Pro Band Power Band Elastikker Niveau 1 Let

169,00 kr.

Sklz Mini Bands Træningselastikker (3 stk.)

149,00 kr.

Reebok Training Bands Level 1 & Level 2 Træningselastikker

369,00 kr.

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

1.000,00 kr.

Adidas Mini Stretchband (3 stk) Træningselastikker

189,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Apuls.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 106486 personer som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvoraf imponerende 6032 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. 15 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler præsenterer varer til babyer og børn, men også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.