Elcykler til damer

Kategorier:

Winther Black Superbe 2 Expert 7g Dame - Sort - KAMPAGNE

16.999,00 kr.

Winther Black Superbe 2 Expert 7g Dame - Grøn - KAMPAGNE

16.999,00 kr.

Specialized Turbo Como 4.0 Low-Entry 2018 - turkis

0,00 kr.

Specialized Turbo Como 2020 ▷ Læs om modellen

0,00 kr.

Kalkhoff Entice 24 Trekking Dame 2018 - gul

4.299,00 kr.

Kalkhoff Endeavour 5.B Move Dame 2019 - sølv (45 km/t Speed Pedelec)

34.999,00 kr.

Gazelle Cityzen S10 Dame 2018 (45 km/t Speed Pedelec)

29.999,00 kr.

Gazelle Cityzen 380 Nuvinci Dame 2018 (45 km/t Speed Pedelec)

32.999,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 49 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover har Pedalatleten.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til juniorer, samt til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde gode varer der kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.