Elcykler til herrer

Kategorier:

Winora Sinus iN8 Urban Herre 2018

19.999,00 kr.

Kildemoes City El Herre 2019 - Sort

16.499,00 kr.

Kalkhoff Entice 24 Trekking Herre 2018 - sort

4.499,00 kr.

Kalkhoff Endeavour 5.B Move Herre 2019 - sort (45 km/t Speed Pedelec)

34.499,00 kr.

Gazelle Cityzen S10 Herre 2019 (45 km/t Speed Pedelec)

29.999,00 kr.

Gazelle Cityzen S10 Herre 2019 (45 km/t Speed Pedelec)

29.999,00 kr.

Gazelle Cityzen 380 Nuvinci Herre 2018 (45 km/t Speed Pedelec)

32.999,00 kr.

Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre 7g 2019 - sort

0,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 11000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelpartner.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2505 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1174 af disse har givet dem topkarakter. Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Artiklerne præsenterer dig for produkter til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis levering.