Elefantfod Skammel

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 727 kunder, hvoraf imponerende 575 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Inventarland.dk 4301 fans på nuværende tidspunkt.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos Inventarland.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Efter 1-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Inventarland.dk, og leveringen betaler du kun 149 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 15 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 13 personer har givet topkarakter. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt Engsig.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Engsig.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 58 kr. Og når du bestiller for mere end 937 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Artiklerne fremviser tilbud til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.