Elefanthuer til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 126 tidligere kunder, hvoraf hele 116 er 5-stjernede (det bedste). MamaMilla.dks Facebook-side har i øjeblikket 14538 fans. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 60 dage.

Normalvis bliver ordrer på MamaMilla.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 8000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 859 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 748 5-stjernede anmeldelser. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret NatureBaby.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NatureBaby.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 599 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, hvoraf 3302 har givet den højeste karakter. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. 50 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du har på Legehjulet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Legehjulet.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og du betaler blot 28 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 995 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Artiklerne viser tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.