Elektriske Markiser

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Texas.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 7169 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og det koster kun 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har HaveMoebelland.dk i skrivende stund 3 fans på deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på HaveMoebelland.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra HaveMoebelland.dk når der er gået 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Artiklerne viser tilbud til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.