Energibarer

Kategorier:

SIS GO - Energy bar - Æble og Solbær - 40 gram

12,00 kr.

SIS GO - Energy bar - Røde bær - 40 gram

12,00 kr.

SIS GO - Energy bar - Prøvepakke med 3 forskellige smagsvarianter - 5x40 gram

69,00 kr.

SIS GO - Energy bar - Chokolade Fugde - 40 gram

12,00 kr.

SIS GO - Energy bar - Blåbær - 40 gram

12,00 kr.

SIS GO - Energy bar - Banan Fugde - 40 gram

12,00 kr.

PurePower Energy Snack - Tranebær og kerner - 60 gram

12,00 kr.

PurePower Energy Snack - Kakao 60 gram

12,00 kr.

PurePower Energy Snack - Havre 60 gram

12,00 kr.

Powerbar Ride - Peanut caramel +magnesium - 55 gram

14,00 kr.

Powerbar Ride - Chocolate caramel +magnesium - 55 gram

14,00 kr.

Powerbar Natural Protein - Salty Peanut Crunch 40 gram

11,00 kr.

Powerbar Natural Energy - Tranebær og nødder 40 gram

9,95 kr.

Powerbar Natural Energy - Sweet Salty 40 gram

9,95 kr.

Powerbar Natural Energy - Kakao crunch 40 gram

9,95 kr.

Powerbar Natural Energy - Jordbær og Tranebær 40 gram

9,95 kr.

Powerbar Energize - Salty Peanut 55 gram

16,50 kr.

Powerbar Energize - Cookies og Cream 55 gram

16,50 kr.

Powerbar Energize - Chokolade 55 gram

16,50 kr.

Powerbar Energize - Bær 55 gram

16,50 kr.

Powerbar Energize - Banan 55 gram

16,50 kr.

High5 Sportsbar - Bær 55 gram

14,00 kr.

High5 Energybar - Bær 55 gram

14,00 kr.

High5 Energybar - Banan 55 gram

14,00 kr.

Atnu Energibar - Hindbær - 40 gram

12,18 kr.

PowerBar Energize Cookies & Cream

22,00 kr.

PowerBar Energize Chocolate - Pakke på 5 stk.

95,00 kr.

PowerBar Energize Chocolate

22,00 kr.

PowerBar Energize Banana Punch - Pakke på 5 stk.

95,00 kr.

PowerBar Energize Banana Punch

22,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 11000 varer hos dem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 100 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og overstiger dit køb 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne viser tilbud til piger og drenge, men også til voksne. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er præsenteret på den her side er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt en stor mængde varer igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig mest til energibarer, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover din søgetekst har den ligeledes inddraget søgeord, som andre typisk benytter i forbindelse med det, fx energibarer cykling og energibarer opskrift. Det kan den bruge som inspiration til, at præsentere de mest relevante varer.

Vi kan også se at andre eksempelvis søger efter energibarer tilbud og energibarer med dadler, og energibarer kalorier. Denne viden har robot-søgeren også brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt viser data, at søgningerne energibarer hjemmelaget og energibarer oppskrift er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgefraserne energibarer lavfodmap og energibarer triatlon. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at nogle af dem faldt i din smag.