Enigma 425 lamper

Kategorier:

Wiresæt Til Enigma 425 - Louis Poulsen

145,00 kr.

Wire Sæt Til Enigma 825 - Louis Poulsen

319,00 kr.

Wire Sæt til Enigma 545 - Louis Poulsen

295,00 kr.

Enigma 425 Fatning m/3m Ledning - Louis Poulsen

565,00 kr.

Enigma 425 - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø422 - Louis Poulsen

890,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø422 - Louis Poulsen

890,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø310 - Louis Poulsen

675,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø310 - Louis Poulsen

675,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø210 - Louis Poulsen

610,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø210 - Louis Poulsen

610,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø120 m/Bøsning - Louis Poulsen

560,00 kr.

Enigma 425 & 545 Skærm Ø120 m/Bøsning - Louis Poulsen

560,00 kr.

Enigma 425 Pendel Alu - Louis Poulsen

4.695,00 kr.

Baldakin 2-delt Sort - Louis Poulsen

130,00 kr.

Baldakin 2-delt hvid - Louis Poulsen

130,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 18 kunder, hvor det er yderst imponerende at 15 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 1864 fans. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du har på Luxlight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Luxlight.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Luxlight.dk kan levere dine varer på 1-4 hverdage, og leveringen koster blot 40 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1352 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Lampemesteren.dk 38692 fans. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du har på Lampemesteren.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Lampemesteren.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

AndLight.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 840 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har AndLight.dk 11650 fans. Samlet set der lige nu 24 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra AndLight.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 67 kunder, hvoraf hele 48 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Lamper.dk i skrivende stund 369 fans på deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lamper.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 45 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 200 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Lamper.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Produktlisterne indeholder tilbud til juniorer, og samtidig også til voksne. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.