Ergonomiske Kontorstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 727 kundeanmeldelser, hvoraf 575 har givet den højeste karakter. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Inventarland.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Inventarland.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og det koster kun 149 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Internetbutikken Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 15 kunder, hvoraf imponerende 13 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Engsig.dk 509 fans på nuværende tidspunkt. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har accepteret Engsig.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 58 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 937 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Engsig.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for produkter til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.